Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

η εταιρεια

Αντικειμενο

Η εταιρεία Καρακύριος Αθανάσιος & Σία Ο.Ε. με έδρα τη Θέρμη Θεσσαλονίκης δραστηριοποιείται στον κλάδο των λατομείων και πάσης φύσεως χωματουργικών εργασιών. Aπό την έναρξή της έχει αναλάβει την εκμετάλλευση πολλών λατομείων για λογαριασμό των συνεργατών της. Έχοντας ως κύριο μέλημά της τη συνέπεια στα χρονοδιαγράμματα και την ικανοποίηση των τρέχουσων απαιτήσεων, έχει φέρει εις πέρας σημαντικά έργα του Ιδιωτικού, αλλά και Δημοσίου τομέα. 

Ιστορικο

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1977 από τους Αθανάσιο και Αθανασία, συνεχίζει με τη δεύτερη γενιά, προετοιμάζοντας και εκπαιδεύοντας την τρίτη στις νέες τεχνολογίες. Τα πρώτα βήματα της εταιρείας ξεκίνησαν όταν οι ιδρυτές της Αθανάσιος και Αθανασία αγόρασαν το πρώτο τους σκαπτικό μηχάνημα, και συνεχίστηκαν το 1979 με την ανάληψη εργολαβίας για την ΔΕΗ. Το 1984 η Καρακύριος Αθανάσιος & Σία Ο.Ε. ξεκίνησε τη συνεργασία της με τον Όμιλο ΤΙΤΑΝ ΑΕ που παραμένει βασικός συνεργάτης της τόσο στον τομέα των λατομείων (και συγκεκριμένα  στην

εξόρυξη, φόρτωση και μεταφορά) όσο και στον τομέα τον τροφοδοσιών. Στη διάρκεια των 40 χρόνων λειτουργίας της έχει μεγάλο δίκτυο συνεργατών και σε πιο εξειδικευμένους τομείς, όπως η κατασκευή Χ.Υ.Τ.Α. ή διάνοιξη καναλιών, διάνοιξη οδικών δικτύων κ.α.

Υποδομη - Υπηρεσιες

παρεχουμε:
  • Εξόρυξη πετρωμάτων 
  • Χωματουργικές εργασίες 
  • Δευτερογενή θραύση πετρωμάτων 
  • Φόρτωση και μεταφορά πετρωμάτων
προσωπικο

Είναι ο θεμέλιος λίθος της, που σε συνδυασμό με τον τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό δημιουργούν μία από τις πιο αποτελεσματικές και αξιόπιστες ομάδες στον τομέα των λατομείων και των χωματουργικών εργασιών παντός τύπου στην Ελλάδα.

Σε κάθε εργοτάξιο επιλέγεται ο κατάλληλος συνδυασμός από έμπειρους και κατάλληλα εκπαιδευμένους μόνιμους επιβλέποντες μηχανικούς, διπλωματούχους τεχνίτες, οδηγούς, χειριστές, οι οποίοι αποτελούν και την κινητήρια δύναμη για την έγκαιρη και αποτελεσματική ολοκλήρωση του κάθε έργου.

Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας είναι άριστα εκπαιδευμένο, με πάνω από 200 ώρες εκπαίδευσης το χρόνο.

ενδιαφερεστε για τις υπηρεσιες μας;

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΣΑΧΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΜΑΣ;

Αποστείλετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας και το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για να σας εξυπηρετήσει.

Επικοινωνία

CAPTCHA
Αυτή η ερώτηση είναι για να διαπιστωθεί εάν είστε ή όχι άνθρωπος και για να αποτρέπει αυτόματες ανεπιθύμητες υποβολές.
Στοιχεια Επικοινωνιας

2310466601

6977293185

Κεσίδη 1, Θέρμη Θεσσαλονίκης

info@karakyrios.gr

karakyrios-espa